A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban

A pikkelysömör és más száraz bőrproblémák hidratáló kenőcse olyan kozmetikum, amely lehetővé teszi, hogy néhány hét alatt javítsa állapotát és megjelenését. A pszoriázisos bőr jellegzetessége a szárazság és az irritációra való hajlam, ezért ezeknek a tüneteknek a kezelésében ideálisak lesznek az epidermisz 🧑‍⚕️ Mit kell figyelembe venni a kenőcs kiválasztásakor? Jó, ha a megvásárolt kozmetikumok természetes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaznak, amelyek jó alternatívát jelentenek a pikkelysömör kezelésében klasszikusan használt szteroidokkal szemben. A hidratáló kenőcsök használata többek között segít. Szüntesse meg a növekvő epidermist, csökkentse a szárazságot, nyugtassa a gyulladást vagy erősítse az epidermisz védőgátját. A kenőcsök alkalmasak mind a száraz bőrre, mind az ekcéma vagy pikkelysömör által érintett bőrre. Fontos, hogy az ilyen típusú termékek vény nélkül kaphatók Nézze meg 🗒️ a piacon található legjobb pikkelysömör kenőcsök rangsorát!

A pikkelysömör legjobb kenőcsei – vélemények

Saint Éternité, kender kenőcs pikkelysömörre

Regenerációs hatás 10
Lágyító hatás 9.8
Ár 9
Hatékonyság 9.6
Állag 10
Kompozíció 9.9
Abszorpció 9.8
Átlagos értékelés: 4.87, 2817 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A bírálók egyhangúlag értékelték ezt a kenőcsöt a legkellemesebbnek. Mint elismerték, a Saint Éternité pikkelysömör kenőcsnek szokatlan illata van, nem olyan erős és "gyógyszertár", mint a hasonló termékek esetében. A konzisztencia lehetővé teszi, hogy kényelmesen lefedje a beteg vagy megváltozott területeket. Néhány napos használat után a bőr láthatóan lágyult és hidratálódott 💧, az irritáció érzése észrevehetően csökkent, és a kérges területek eltűntek. A kenőcs jó gyulladáscsökkentő hatású és gyógyul. Ez annak az érdekesen összeállított, természetes formulának 🌿 köszönhető, amelyben a rendkívüli regeneráló tulajdonságokkal rendelkező shea vaj találkozik, nyugtató kenderolajjal és E-vitaminnal, amelyet a fiatalság vitaminjaként ismerünk. A termék csomagolása meglehetősen hosszú ideig tart, így itt a Saint Éternité kenőcs extra pontokat szerez a teljesítményért.

Előnyök

Saint Éternité, kender kenőcs pikkelysömörre

 • erős regeneráló hatás
 • a keratózis csökkentése
 • gyönyörű illat
 • természetes összetevőkkel kialakított
 • optimális konzisztencia

Hátrányok

Saint Éternité, kender kenőcs pikkelysömörre

 • csak a Nutridome webhelyén vagy alkalmazásában érhető el

CBG, ZEEN by Royal, kender kenőcs pikkelysömörre

Regenerációs hatás 8.3
Lágyító hatás 8.2
Ár 7
Hatékonyság 8.1
Állag 8.1
Kompozíció 8
Abszorpció 7.9
Átlagos értékelés: 3.97, 1609 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A ZEEN by Royal CBG-t jó minőségű kozmetikának tartottuk. Ez a kompozíció, amelyet minden bőrtípusra terveztek, gondoskodik a problémás részeiről 👍 A vegán összetevőkkel készített kenőcs jól megnyugtatja az összes irritációt. Rövid használat után észrevehető hatást fejt ki a bőr természetes regenerációs folyamatainak stimulálására. Simábbá és szilárdabbá válik. A tesztelők ezt a kozmetikumot foltokban és teljes testkrém formájában is használták. Mint elismerték, a kenőcs puha és rugalmas bőrt hagy. Jól működik a pszoriázisos bőr gondozásában. A kenőcs ára azonban túl magas.

Előnyök

CBG, ZEEN by Royal, kender kenőcs pikkelysömörre

 • kellemes illatú
 • jó hatással van a bőr hidratálására és regenerálására

Hátrányok

CBG, ZEEN by Royal, kender kenőcs pikkelysömörre

 • magas ár
 • zsíros filmet hagy

Cutis, L pikkelysömör, kender kenőcs pikkelysömör esetén

Regenerációs hatás 8.1
Lágyító hatás 8
Ár 7.9
Hatékonyság 5.9
Állag 5.8
Kompozíció 8.6
Abszorpció 7.8
Átlagos értékelés: 3.72, 1006 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Rangsorunk harmadik helyét a Cutis márkájú kenőcs, a L pikkelysömör szerezte meg. A kenőcsben található kenderolaj és 20% CBD kannabidiol kivonat olyan hatóanyagok, amelyek jól támogatják a bőr napi ápolását, beleértve a gyulladás 🔥 által érintett bőrt is A kenőcs különösen súlyosabb bőrelváltozások, például pikkelysömör vagy atópiás dermatitis esetén alkalmazható. A kenőcs tesztelőink szerint segített enyhíteni a bőrbetegségekkel járó fájdalmat és égést. Az irritáció és a bőrpír kevesebb lett. A kenőcs olyan jónak minősül, mint a farmakológiai 💊 kezelés kiegészítő kezelése Mínusz konzisztenciája miatt a termék zsíros filmet hagy. A bírálók túl intenzívnek találták a szagot.

Előnyök

Cutis, L pikkelysömör, kender kenőcs pikkelysömör esetén

 • jó regeneráló hatás
 • az irritáció csökkentése

Hátrányok

Cutis, L pikkelysömör, kender kenőcs pikkelysömör esetén

 • sok anyag és tartósítószer
 • gyógyszertári szag
 • gyenge felszívódás, zsíros érzést ad

Cannaderm, Konopka kenőcs nagyon száraz bőrre

Regenerációs hatás 6.6
Lágyító hatás 7.2
Ár 7.6
Hatékonyság 6.9
Állag 6.2
Kompozíció 8
Abszorpció 6.4
Átlagos értékelés: 3.5, 671 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A cseh Cannaderm márka kendermagolajon alapuló kozmetikumok gyártására specializálódott Cannabis Sativa A Cannaderm Konopka kenőcs nagyon száraz bőrre 50% hasznos kenderolajat, shea 🌿 vajat, amely elősegíti az újjáépítést és a regenerációt, és zsályaolajat, amely nagyon hasznos akne, pikkelysömör és mycosis kezelésében. A tesztelők nagyra értékelték mind a termék természetes összetételét, mind megfizethetőségét 👍. Ez azonban inkább gyógyszerészeti, mint kozmetikai, és túl nehéz felszívódni.

Előnyök

Cannaderm, Konopka kenőcs nagyon száraz bőrre

 • hasznos az atópiás dermatitis és a pikkelysömör kezelésében
 • természetes összetétel

Hátrányok

Cannaderm, Konopka kenőcs nagyon száraz bőrre

 • elérhetőség inkább orvosi létesítményekben
 • rosszul felszívódik
 • különleges szag

EkaMedica, kender kenőcs

Regenerációs hatás 7
Lágyító hatás 6
Ár 9
Hatékonyság 5
Állag 5.1
Kompozíció 6
Abszorpció 9
Átlagos értékelés: 3.37, 469 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Véleményezőink szerint az EkaMedica krémes kozmetikai kenőcs elég jól terjed és felszívódik. Az előny az alacsony ár, de sajnos egyik tesztelőnk sem volt egyértelműen elégedett ezzel a termékkel 😶 A regeneráló és hidratáló hatást a pikkelysömör tesztelt kenőcsei közül a legalacsonyabbnak értékelték, a kozmetikum hátránya az összetétele is, mert sok illatanyagot és tartósítószert tartalmaz. A termék ezért rangsorunk utolsó helyét kapja.

Előnyök

EkaMedica, kender kenőcs

 • elég megfizethető ár

Hátrányok

EkaMedica, kender kenőcs

 • fokozhatja az irritációt
 • kémiai összetétel
 • egy kicsit túl zsíros

Szerző:

Szerző: Sophie Nagyné - A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban A pikkelysömör kenőcseinek rangsorolása – a pikkelysömör legjobb kenőcsei 2023-ban
4.72

Átlagos értékelés: 4.72

8450 szavazat

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve

Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.