Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai

A sminkszivacs manapság az egyik kötelező kiegészítő egy női sminktáskában. 🩸Lehetővé teszi, hogy tökéletesen illeszkedjen az arcszínhez, megolvasztva az alapot a bőrbe, hogy láthatatlanná váljon. A sminkszivacsokat, illetve az applikátorokat vagy keverőket sminkmesterek, hírességek és influencerek használják 🤳 Az ideális sminkszivacs egyaránt alkalmas folyékony púderek és BB krémek vagy alapozók felvitelére. Általában aszimmetrikus formájú – a keskenyebb oldal a kozmetikum szem körüli vagy az orrlebeny görbületének felvitelére szolgál, a szélesebb oldal pedig az alapozó egész arcra és nyakra történő felvitelére szolgál. A szivacs használható a termék száraz és nedves felhordására. A sminkszivacsok is olyan termékek, amelyeket higiéniai okokból rendszeresen cserélni kell 🤔 Elég sokféle sminkszivacs van a piacon, de minőségük határozottan eltérő. Rangsorunkban ezt figyelembe vettük, valamint ennek a tartozéknak az árát és elérhetőségét. Ha kíváncsi arra, hogyan válasszon egy jó sminkszivacsot, és mit kell keresnie vásárláskor, akkor néhány fontos tippet és a kategória legérdekesebb termékeit megtalálja a listánkban.

A legjobb sminkszivacsok – vélemények

Nutridome, Sminkszivacs

tartósság 9.9
abszorpciós képesség 9.8
lágyság 9.9
könnyen tisztítható 9.8
keverési hatás 9.9
alak 9.8
ár 9.7
Átlagos értékelés: 4.92, 2174 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A NUTRIDOME sminkszivacsot egyedülálló anyaga különbözteti meg - könnyen tisztítható és kellemes tapintású 🥰 A turmixgép nem szívja magába az alapozót, csak segít egyenletesen eloszlatni azt. Ily módon növeli a kozmetikai csomagolás hatékonyságát is. A NUTRIDOME sminkszivacs nedves és száraz használatra egyaránt alkalmas. Áztatás után megnagyobbodik. A keskenyebb hegy lehetővé teszi a precíz alkalmazást - ennek köszönhetően a résztvevők könnyedén elérhetik a nehezebb területeket is, például az orr szárnyait vagy a szem sarkát 👁️‍🗨️A szivacs lehetővé teszi a finom árnyékolást. Ami nagyon dicséretes, a NUTRIDOME sminkszivacs érintése nagyon kellemes, mivel az anyag kellemesen puha és latexmentes 👍

Előnyök

Nutridome, Sminkszivacs

 • a ferde hegy megkönnyíti a nehezen elérhető helyeken való felhordást
 • könnyen tisztítható
 • nem szívja fel túl sokat a kozmetikumból
 • megfizethető ár
 • lehetővé teszi a finom árnyékolást

Hátrányok

Nutridome, Sminkszivacs

 • csak a Nutridome webhelyén vagy alkalmazásában érhető el

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminkszivacs

tartósság 8.1
abszorpciós képesség 8.8
lágyság 7.7
könnyen tisztítható 7.9
keverési hatás 7.6
alak 7.8
ár 7.5
Átlagos értékelés: 3.96, 1243 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Real Techniques márka elsősorban kiváló minőségű kozmetikai ecseteiről ismert, de kínálatában turmixgépek is szerepelnek. Base szivacs lédús narancssárga színben 🟠 határozottan feldobja a sminkes táskát. Tesztelőinknek tetszett puhasága és hűvös tapintása. A szivacs alakja lehetővé teszi az alkalmazás meglehetősen nagy pontosságát is. Jól működik bármilyen alkalmazási módszerrel, száraz és nedves. Az árat magasnak tartották, különösen azért, mert a turmixgépet gyorsan újra kell cserélni. Plusz 👍 az a tény, hogy a sminkszivacs lehetővé teszi, hogy jó befejező hatást érjen el, és nagyon jól érzi magát a kezedben.

Előnyök

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminkszivacs

 • finom szivacsszerkezet
 • precíziós hegy
 • jól illeszkedik a kézbe

Hátrányok

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminkszivacs

 • gyorsan romlik
 • magas ár

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, sminkszivacs

tartósság 7.9
abszorpciós képesség 8.1
lágyság 7.9
könnyen tisztítható 7.8
keverési hatás 7.9
alak 7.5
ár 7.1
Átlagos értékelés: 3.87, 777 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Érdekes turmixgépet kínál a Notino Elite Collection sminkszivacsával, amelyet finom fuzz borít. A turmixgép jól működik nedves alkalmazáshoz. Tesztelőink szerint a sminkszivacs lehetővé teszi az alapozó nagyfokú keveredését a bőrbe. Másrészt kevésbé hatékony vastagabb kozmetikumokkal, például habfolyadékokkal 🍧 A bírálók nagyra értékelték azt a tényt, hogy a turmixgép jól tart, és használat után nem volt probléma a szivacs mosásával. Az ár lehet egy kicsit alacsonyabb. Mínusz a nem túl pontos hegyért is.

Előnyök

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, sminkszivacs

 • kellemes szivacsszerkezet
 • jól belekeveri az alapozót a bőrbe
 • jó nedves használatra

Hátrányok

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, sminkszivacs

 • pontatlan alkalmazás nehezen elérhető helyeken
 • elég magas ár

BeautyBlender, sminkszivacs

tartósság 7.9
abszorpciós képesség 7.8
lágyság 8.2
könnyen tisztítható 7.2
keverési hatás 8
alak 7.5
ár 6
Átlagos értékelés: 3.76, 518 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A BeautyBlender hagyományos rózsaszín tojása az egyik első sminkszivacs, amely belépett a lengyel kozmetikai piacra. Ahogy a gyártó javasolja, ez egy szivacs, amelyet elsősorban nedves használatra terveztek. Amint azt véleményezőink megerősítik, a Beautyblender nedvesen rendkívül puha 🥰 lesz, ami megkönnyíti a felvitelt és lehetővé teszi a meglehetősen alapos keverést. Az anyagot, amelyből ez a szivacs készül, tesztelőink szerint nehezebb tisztítani, mint más applikátorokat, a kozmetikát nehezebb öblíteni 🙁 A hátránya a meglehetősen magas ár. A bírálók arra is rámutattak, hogy a sminkszivacs alakja nem teszi lehetővé az alapozó precíz felvitelét az arc nehezen elérhető területein.

Előnyök

BeautyBlender, sminkszivacs

 • kellemes tapintású anyag
 • jó nedves alkalmazáshoz

Hátrányok

BeautyBlender, sminkszivacs

 • a szivacs alakja nem teszi lehetővé a pontos alkalmazást
 • magas ár
 • nehéz tisztítani

Donegal, Silicone Make-up Sponge, szilikon sminkszivacs

tartósság 7.6
abszorpciós képesség 8
lágyság 6
könnyen tisztítható 7.3
keverési hatás 7.3
alak 7.1
ár 7.2
Átlagos értékelés: 3.61, 362 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A terméket alternatív szivacsként teszteltük, mivel a szilikon sima felületű, és valójában nem szivacsos 🙂, kíváncsiak voltunk, hogy ez a fajta megoldás hogyan működne véleményezőink számára. A termék előnyei elsősorban a könnyű tisztíthatóságot foglalták magukban, a szivacsot csak használat után kell vízzel öblíteni. Érdemes hangsúlyozni a tartósságát is, egy kicsit hosszabb ideig tart, mint a klasszikus turmixgépek. Néhány hónap elteltével a szilikon sajnos foltot hagy az alapokban lévő pigmentektől. Az alapozó alkalmazása ezzel a turmixgéppel kissé nehéz volt, a tesztelők csíkokat észleltek, túl keménynek találták a turmixgépet 😐 Kipróbálhatjuk kísérletként, de összességében nem találtuk ezt a szivacsot különösebben sikeres terméknek.

Előnyök

Donegal, Silicone Make-up Sponge, szilikon sminkszivacs

 • kevés kozmetikumot szív fel
 • gyorsan tisztít

Hátrányok

Donegal, Silicone Make-up Sponge, szilikon sminkszivacs

 • csíkokat hagy
 • túl nehéz
 • gyorsan megváltoztatja a színt

Szerző:

Szerző: Sophie Nagyné - Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai Sminkszivacsok rangsora – 2023 legjobb sminkszivacsai
4.19

Átlagos értékelés: 4.19

6523 szavazat

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve

Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.