Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők

Mire figyeljek, amikor a megfelelő felsőt vásárolom a hibrid lakkomhoz? 🤔 Sokan professzionális manikűret csinálnak otthon. Ma az UV lámpa könnyen hozzáférhető berendezés, így a kézszépítő termékek köre, amelyek LED-technológiával történő kikeményítést igényelnek, növekszik. A körömformázás új szintre emelte 😲, és néha elveszettnek érezheti magát, amikor az ajánlatok között válogat. Melyik hibrid manikűr tetejére érdemes figyelni? Profi manikűrösök is részt vettek tesztelőként a tanulmányunkban. 🔎 Közelebbről megvizsgáltuk a kapott felület összetételét, alkalmazási kényelmét, minőségét és tartósságát. A fedőréteg felhasználói azt akarták, hogy a terméknek ne legyen túl intenzív illata, gyorsan felvihető, gyógyuljon és két hét után is jól nézzen ki. A szálkásodás elfogadhatatlan! Amint azt tesztjeink résztvevői leírták, a nedves körömhatás egészségesebb 🩸, vonzóbb megjelenést kölcsönöz a kéznek, és jelenleg kívánatosabb, mint a matt vagy gyöngyházfényű felületek.

A legjobb hibrid felsők – vélemények

HANDS, No Wipe Top, hibrid felső

Színjavítás 9.9
Kopásállóság 9.8
Kikeményedési idő UV lámpában 9.8
Befejező hatás 9.7
Kompozíció 9.9
Szag 9.7
Ár 9.8
Átlagos értékelés: 4.9, 2057 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A nedves körmök hatása messze a legjobban értékelt előnye a HANDS hibrid manikűr fedőrétegének. Ennek a márkának a No Wipe Top a legjobb pontszámot kapta a tartóssági teszteken, kedvező árával és kényelmes alkalmazásával 👍 a HANDS hibrid felső nagyon magas fényt ad! 🌟 Fontos, hogy az UV lámpába történő rögzítés után nincs szükség további mosásra, ami jelentősen időt takarít meg (nincs törlés). A kezelés ezzel a termékkel ezért gyorsabb és könnyebb. A tesztelők szerint a felső réteg hatékonynak bizonyult a körmök ellenállásának növelésében a körömlakk karcolásaival és repedéseivel szemben, és meghosszabbította a manikűr korrekciója vagy újbóli alkalmazása közötti időszakot 3 hétig. Az értékelőknek azért is tetszett, mert érdekes módon kiemeli a használt szín mélységét, és kellemes, hidratált felületet ad az egésznek.

Előnyök

HANDS, No Wipe Top, hibrid felső

 • nagyon magas fényt ad
 • nedves köröm hatás
 • meghosszabbítja a lakk tartósságát
 • gyors használat
 • kiemeli a színek mélységét
 • megfizethető ár

Hátrányok

HANDS, No Wipe Top, hibrid felső

 • csak a NUTRIDOME áruházban vagy alkalmazásban érhető el

Reney, Super Shimmer, No Wipe Top részecskékkel

Színjavítás 7.8
Kopásállóság 7.6
Kikeményedési idő UV lámpában 7.5
Befejező hatás 7.8
Kompozíció 7.2
Szag 7.1
Ár 7.4
Átlagos értékelés: 3.75, 1176 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Ez a hibrid felső többek között a tesztelőknek is tetszett. A finom aranyrészecskékért, amelyek a felső réteg átlátszó képletével érdekesen hangsúlyozzák a körömlakk különböző színeinek felhasználásával készült manikűret. Az arany évek óta nem ment ki a divatból, bár nem mindenkinek kell tetszeni 💍 Ennek a csúcsnak az árát nagyon megfizethetőnek minősítették. Szép kiegészítő termék lehet a géllakk készletben 😍 Jól alkalmazható, gyorsan gyógyul és hosszú ideig a körmökön marad. Amint azt véleményezőink elismerték, a Reney hibrid fedőszőrzet alacsony hatású illatú.

Előnyök

Reney, Super Shimmer, No Wipe Top részecskékkel

 • érdekes módon kiemeli a színes stilizációkat
 • nagy ellenállás

Hátrányok

Reney, Super Shimmer, No Wipe Top részecskékkel

 • nem túl sokoldalú
 • arany részecskék - nem minden stílushoz

Cuccio, Colour Veneer, Top coat, hibrid felső

Színjavítás 7.8
Kopásállóság 7.5
Kikeményedési idő UV lámpában 7.1
Befejező hatás 7.1
Kompozíció 7
Szag 6.7
Ár 6.6
Átlagos értékelés: 3.56, 735 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Teszteltük a Cuccio Colour Veneer hibridek professzionális fedőrétegét is, amely elég jól teljesített tesztjeinken, és további pluszokat szerzett kényelmes, nagy golyó alakú palackjához 🔮 Ez a termék a hibrid körömlakkok és gélformázás befejezésére és rögzítésére szolgál. Az értékelők nagyra értékelték a fényes felülethatást és a lakk színmélységének fokozását 😍 A Cuccio Colour Veneer jól meghosszabbítja a lakk élettartamát. A mínuszokat a termék magas ára és meglehetősen erős illata miatt kapja.

Előnyök

Cuccio, Colour Veneer, Top coat, hibrid felső

 • jó a hibrid és gél lakkokhoz
 • nagy üveg
 • nedves felület hatás

Hátrányok

Cuccio, Colour Veneer, Top coat, hibrid felső

 • túl magas ár
 • erős szag

Gelish, Top it Off, hibrid felső

Színjavítás 7.2
Kopásállóság 7.1
Kikeményedési idő UV lámpában 7
Befejező hatás 7.3
Kompozíció 7.2
Szag 5.9
Ár 6.8
Átlagos értékelés: 3.47, 490 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Gelish Top it Off hibrid körmökre egy gélszerű fedőlakk hibrid körmökhöz, amely magas fényű hatást kölcsönöz a körmöknek ✨ Jól bevált a tipikus hibrid lakkokkal való formázáshoz és a zselés vagy akril körömhosszabbítások rögzítéséhez. A tesztelők szerint azonban a termék ára túl magas a képességeihez képest 😐 Voltak olyan vélemények is, hogy a felső réteg elárasztja a körömlemezt, és nem tapad jól egyes márkák körömlakkjaihoz, amelyeket a rangsorba meghívott emberek használnak. A bírálók negatívan értékelték a Gelish felső illatát is.

Előnyök

Gelish, Top it Off, hibrid felső

 • nedves köröm hatását adja
 • jó a hosszabbításokhoz és korrekciókhoz

Hátrányok

Gelish, Top it Off, hibrid felső

 • túl magas ár
 • elárasztja a körömlemezt
 • nem működik jól más márkájú festékekkel
 • túl erős illat

Alessandro, Fibre Glass, hibrid fényes felső

Színjavítás 6.8
Kopásállóság 6.9
Kikeményedési idő UV lámpában 7
Befejező hatás 6.9
Kompozíció 7
Szag 6.8
Ár 6
Átlagos értékelés: 3.39, 343 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Alessandro Fibre Glass üvegszálas fényes teteje kíváncsivá tett minket a képletére, üvegszál használatával 💎 Ennek a felső rétegnek a célja, hogy egy kemény, kopás- és időjárásálló réteget hozzon létre a hibrid lakkon vagy gélen. Sajnos a többi vizsgált tényezőt is figyelembe véve a csúcs csak az ötödik helyen áll a listán. Az Alessandro Fibre hibrid felső nem kapott túl jó értékelést a tapadás és a száradási idő tekintetében ⏳ Nem kapott magas pontszámot a kivitelezés vizuális hatása miatt sem. Ahogy a tesztelők úgy döntöttek, a palack túl kicsi, a teteje gyorsan sűrűsödik. A termék árát is túl magasnak tartották.

Előnyök

Alessandro, Fibre Glass, hibrid fényes felső

 • jó keménység
 • zselés tetejével is használható

Hátrányok

Alessandro, Fibre Glass, hibrid fényes felső

 • gyenge tapadás
 • gyorsan besűrűsödik
 • túl magas ár

Szerző:

Szerző: Sophie Nagyné - Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők Hybrid felsők rangsora – 2023 legjobb hibrid felsők
4.93

Átlagos értékelés: 4.93

6172 szavazat

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve

Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.