Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok

Ha szereti ápolni a körmeit az ápolási és szépségápolási rutinjában, akkor ez a rangsor az Ön számára készült. Értékeltük a gyakran otthon használt hibrid körömlakkokra szánt termékeket, különösen a hibrid alapokat, amelyeket lakkozás előtt felviszünk a körömlemezre, hogy simítsuk, kiegyenlítsük és előkészítsük a megfelelő termék alkalmazására. Ha van UV lámpája a körmök kikeményítésére, és igénybe veszi a professzionális manikűr termékek kínálatát, nézze meg, hogy tesztelőink milyen hibrid alapokat értékeltek az UV/LED hibrid körömlakkokhoz! Megnéztük, hogyan néz ki és alkalmazható a hozzájuk rögzített kefe a különböző géllakk alapok esetében, hogy a palack sokáig tart-e, hogy az alapréteg jó tapadást biztosít-e a polírozáshoz. Ellenőriztük, hogy az egyes hibrid bázisok milyen összetételűek és konzisztensek. A tanulmányban figyelembe vettük a manikűrrel hivatásszerűen foglalkozó emberek véleményét is.

A legjobb hibrid bázisok – vélemények

HANDS, Base, UV/LED hibrid bázis

A festék élettartamának meghosszabbítása 9.9
Tapadás 9.9
Hatékonyság 9.7
Könnyen alkalmazható 9.8
Állag 9.6
Kompozíció 9.7
Ár 9
Átlagos értékelés: 4.83, 2493 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A tanulmány résztvevői szerint a lengyel HANDS márka UV/LED Base hibrid körömlakk alapozója nagyon jól előkészíti a körömlemezt a hibrid manikűrre. A tesztelők nagyra értékelték a HANDS alapbevonat hatását a körömlakk tartósságára: a hibrid alap erősen tapadós, és a kefe lehetővé teszi a 🏆 termék kényelmes és pontos felvitelét. A csomagolás hosszú ideig tart, csak egy vékony réteg alapozó elegendő a kívánt eredmény eléréséhez. A kozmetikum enyhe formulájú, jó sűrűségű és egyenletes lefedettséggel. Az értékelőknek tetszett, mert UV-lámpával kikeményedve nem folyik le és nem zsugorodik, nem árasztja el a kutikulákat, semleges színnel borítja a lemezt. A tanulmány résztvevői számára az volt a fontos, hogy a bázis 🔎 összetétele ne tartalmazzon potenciálisan káros anyagokat, például toluolt, DBP-t és formaldehidet. Az általános teszteredmény nagyon magas volt ennél az alapterméknél, ami jól megérdemelt első helyet biztosít rangsorunkban.

Előnyök

HANDS, Base, UV/LED hibrid bázis

 • jó tapadás
 • hatékonyság
 • a körömlemez egyenletes lefedettsége és simítása
 • semleges szín
 • biztonságos összetétel

Hátrányok

HANDS, Base, UV/LED hibrid bázis

 • elérhető a kiválasztott üzletekben

Reney, Rubber Base Cover no. 09, hibrid bázis

A festék élettartamának meghosszabbítása 8
Tapadás 8.2
Hatékonyság 7.2
Könnyen alkalmazható 7.9
Állag 7.9
Kompozíció 8.2
Ár 8
Átlagos értékelés: 3.96, 1424 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Véleményezőinknek nagyon tetszett a gyönyörű, puha rózsaszín árnyalat és a Reney Cosmetics hibrid gumi hibrid bázis összességében jó minősége 💗. Ez az alapozó kiválóan alkalmas manikűr stílusokhoz, mint például a Baby Boomer vagy a French. A termék nagyon jó tapadást mutat a körömlemezhez, és használat közben kicsit olyan, mint egy lakk. Ahogy tanulmányunk kimutatta, a Reney Rubber Base nagyon jól kiegyenlíti a felületet, és beleolvad a körömlemezbe. Az alapozót professzionális termékként hozzák létre, körömszalonokban való használatra, de otthon is ugyanolyan jól fog működni. Másrészt az átlagos hatékonyságot és a túl kicsi csomagolási kapacitást mínusznak minősítették. A bázis erős második helyet kap tőlünk a rangsorban.

Előnyök

Reney, Rubber Base Cover no. 09, hibrid bázis

 • jól kiegyenlíti a körömlemezt
 • jó tapadás
 • biztonságos összetétel

Hátrányok

Reney, Rubber Base Cover no. 09, hibrid bázis

 • csak French, Babyboomer stílusban
 • kis üveg
 • gyorsan besűrűsödik

Prolaq, Base Coat Strong, UV hibrid bázis

A festék élettartamának meghosszabbítása 7.8
Tapadás 7.5
Hatékonyság 7.7
Könnyen alkalmazható 7.9
Állag 7.6
Kompozíció 7.3
Ár 7.4
Átlagos értékelés: 3.8, 890 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Prolaq hibrid bázist a tanulmány résztvevői kedvelték érdekes összetétele miatt, tápláló keratin, biotin és koffein ☕ felhasználásával. Ahogy a tesztek kimutatták, az értékelt hibrid bázis elég jól növeli a tapadást. Jól bizonyult a sérült és törékeny körmök további védelmének és rekonstrukciójának szükségességében, regenerálódva a körömlakk réteg alatt, amikor manikűret 🥰 viselünk. Enyhén tejszerű szín lehetővé teszi a körömlemez tökéletlenségeinek elrejtését és az élénk színek fokozását. A formázási eljárás során a terméket tisztítószerrel kell mosni.

Előnyök

Prolaq, Base Coat Strong, UV hibrid bázis

 • tápanyagokkal dúsított összetétel, amely regenerálja a plakkot
 • jól kiegyenlíti a köröm felületét

Hátrányok

Prolaq, Base Coat Strong, UV hibrid bázis

 • öblítést igényel
 • közepes tapadás

Indigo Nails Lab, Removable Protein Base, hibrid bázis

A festék élettartamának meghosszabbítása 7.9
Tapadás 7.1
Hatékonyság 7.8
Könnyen alkalmazható 7.3
Állag 7.4
Kompozíció 7.2
Ár 7.4
Átlagos értékelés: 3.72, 594 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Az Indigo Protein Base jó minőségű alap UV hibrid körömlakkokhoz, amelyek a körmök meghosszabbítására és javítására is használhatók. A termék konzisztenciáját tekintve magas pontszámot kapott, ami megakadályozza az alap lefolyását és kiegyenlíti a körömlemezt. Emellett meghosszabbítja a körömlakk 👍 tartósságát, és jól működik, ha a körmök szélsőséges hőmérsékletnek vannak kitéve. Amint azt véleményezőink elismerték, az Indigo Nail Labs alap teljesítménye jó, ami egy kis, mindössze 7 ml-es csomagolási kapacitás mellett fontos. Ennek ellenére a flakon elég gyorsan elfogy, és tesztelőink között voltak problémák az alapozó tartósságával olajos körömlemez esetén 😞. Bizonyos esetekben a hibrid alapréteg hosszú távon kiszárította a körmöket, ezért népszerűsége ellenére nem volt a mai lista dobogóján.

Előnyök

Indigo Nails Lab, Removable Protein Base, hibrid bázis

 • jól igazítja a lapkát
 • szép teljesítmény
 • jó konzisztencia

Hátrányok

Indigo Nails Lab, Removable Protein Base, hibrid bázis

 • magas ár
 • száraz körmöket okozhat
 • egyes esetekben nem tapad a lemezhez
 • nem működik jól olajos körömlemezzel
 • kis csomagolási kapacitás

Sunone, UV/LED hibrid bázis

A festék élettartamának meghosszabbítása 6.2
Tapadás 7.4
Hatékonyság 7.2
Könnyen alkalmazható 7.5
Állag 6.7
Kompozíció 7.5
Ár 7.4
Átlagos értékelés: 3.57, 415 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Tanulmányunkban ellenőriztünk egy Sunone terméket is, amelyet hibrid körömlakkok alapozójaként terveztek. A tanulmány résztvevőinek értékelésében meglehetősen alacsony pontszámot ért el a lakk tartósságának meghosszabbítása érdekében. Nem voltak kedvezőek az ecsetre és az alkalmazás 😐 kényelmére Az alap meglehetősen egyenletes és ragasztó alapozót hoz létre a lakk számára, de nagy mennyiségű terméket kell alkalmaznia. Van egy árcédulája is, amely túl magas. Különösen azért, mert a palack csak 5 ml terméket tartalmaz (az átlagos tartalom 8-9 ml).

Előnyök

Sunone, UV/LED hibrid bázis

 • jól kiegyenlíti a körömlemezt
 • hosszú időbe telik, amíg megszilárdul

Hátrányok

Sunone, UV/LED hibrid bázis

 • nem befolyásolja túlságosan a festék tartósságát
 • nem túl hatékony
 • a termék csomagolása túl kicsi
 • kínos ecset

Szerző:

Szerző: Sophie Nagyné - Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok Hibrid bázisok rangsora – 2023 legjobb hibrid bázisok
4.8

Átlagos értékelés: 4.8

7478 szavazat

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve

Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.