A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban.

Ha göndör és magas porozitású haja van, akkor tudja, hogy különleges gondosságra és hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy egészséges és szép legyen. Ezért érdemes befektetni jó minőségű maszkokba, amelyek megfelelő táplálékot és hidratálást biztosítanak a hajának. A göndör és magas porozitású haj legjobb maszkjai azok, amelyek könnyű konzisztenciájú összetevőket tartalmaznak, például illóolajokat, aloe verát vagy selyemfehérjéket. Az ilyen összetevők segítenek fenntartani a megfelelő hidratációt, ugyanakkor nem mérik le túlzottan a hajat. Sőt, ezeket a maszkokat mérsékelten kell használni - hetente egyszer vagy kétszer elegendő gyakoriság. Ha a maszk használata után göndör és nehezen formázható lesz a hajad, érdemes természetes összetevőket tartalmazó termékekhez nyúlni, mint például shea vaj, argánolaj vagy kókuszolaj. Az ilyen összetevők tökéletesen hidratálják és simítják a hajat, így érzékenyebbé teszik a stílust. Vessen egy pillantást a magas porozitású hajra vonatkozó maszkok rangsorára, és nézze meg, melyik működik a legjobban a göndör hajra.

2023 legjobb göndör és magas porozitású hajmaszkok – vélemények

Twisty, Give Me a Coil, maszk göndör és magas porozitású hajra

Hidratálás 10
Táplálkozás 10
Ár 8.5
Hatékonyság 9.6
Állag 9.8
Szag 9.7
Kompozíció 10
Átlagos értékelés: 4.83, 1921 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Twisty Give Me a Coil maszkja göndör és magas porozitású hajra már az első használattól kezdve örömet szerzett tesztelőinknek! 😍 A pozitív vélemények elsősorban a haj nagy hidratáltságával és fényével, valamint a fésülés megkönnyítésével kapcsolatosak. A Twisty Give Me a Coil maszk fenomenális hatékonyságát egy jól átgondolt, természetes, hatékony összetevőkkel teli formulának köszönheti. A készítmény 98% természetes eredetű anyagot tartalmaz növényi kivonatok és olajok formájában 🌿. A hasznos anyagok közé tartozik a kopaiba balzsam, az olívaolaj, a shea vaj és a kenderolaj, amelyek erősítik a fürtöket és rugalmasságot adnak nekik. Emellett az allantoin, a panthenol és a karbamid intenzív hidratáló hatású, míg a búzafehérje-hidrolizátum rugalmasságot biztosít és megkönnyíti a fésülést 👩🏻‍. Ugyanakkor a haj nem nehezedik le, és nem tapad össze 😊. Tesztelőink egyhangúlag ajánlják ezt a maszkot göndör és magas porozitású hajra, mint hatékony megoldást a fakó, könnyen kusza és durva haj problémáira. A kiváló teljesítmény elfogadható áron és nagy teljesítménnyel kombinálva a Twisty Give Me a Coil maszkot a mai rangsor egyértelmű vezetőjévé tette! 💖

Előnyök

Twisty, Give Me a Coil, maszk göndör és magas porozitású hajra

  • fenomenális hidratálás
  • a haj erős fénye
  • megkönnyíti a kibontást
  • nem nehezíti meg a hajat
  • rengeteg növényi kivonat és olaj
  • 98%-ban természetes összetevők
  • nem teszi zsírossá a hajat
  • nagy hatékonyság

Hátrányok

Twisty, Give Me a Coil, maszk göndör és magas porozitású hajra

  • csak bizonyos üzletekben érhető el

OnlyBio, Hair Balance, maszk nagy porozitású hajra

Hidratálás 8.1
Táplálkozás 8
Ár 8.1
Hatékonyság 7.8
Állag 8.2
Szag 8.1
Kompozíció 7.8
Átlagos értékelés: 4.01, 1097 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Onlybio Hair Balance egy hajápolásra tervezett kozmetikai termékcsalád. A márka a PEH ápolásra és a haj porozitásának különböző fokaira szabott készletekre összpontosít. A nagy porozitású hajra szánt Onlybio Hair in Balance maszk jó választás a száraz és göndör haj tulajdonosai számára 🙂. A maszk akkor ajánlott, ha a haj nagyon zavaros és sérült. Az SLS, SLES és Cocamidopropyl Betaine nélküli formulájának köszönhetően az OnlyBio maszkok rendkívül gyengédek és alacsony irritáló potenciállal rendelkeznek 🌿. A nagy porozitású haj maszkja lenmagolajat, fekete köményolajat és szőlőmagolajat tartalmaz, amelyek segítik a haj regenerálódását és ragyogását. Emellett az édes kiwi illata igazi élvezetté teszi a maszk alkalmazását. Tesztelőink elégedettek voltak a használat eredményeivel, az Onlybio maszkot dicsérték konzisztenciájáért és hatékonyságáért 👍. Másrészt azonban nem hibátlan termék. Néhány tesztelő panaszkodott a viszkető fejbőrre, a fésülés elégtelen egyszerűségére és a zsíros haj gyorsulására 😬.

Előnyök

OnlyBio, Hair Balance, maszk nagy porozitású hajra

  • jó simító hatás
  • érzékelhető hidratáció
  • sok természetes összetevő
  • dizájn
  • mérsékelt árú

Hátrányok

OnlyBio, Hair Balance, maszk nagy porozitású hajra

  • nem túl könnyű fésülni
  • felgyorsítja a zsíros hajat
  • kellemetlen érzést okozhat a fejbőrön

Anwen, búzacsíra és kakaó, maszk nagy porozitású hajra

Hidratálás 8
Táplálkozás 7.9
Ár 7.9
Hatékonyság 7.9
Állag 8.1
Szag 8.1
Kompozíció 6.9
Átlagos értékelés: 3.92, 686 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Az Anwen egy olyan márka, amely népszerű a hazai kozmetikai piacon. Anwen portfóliójában számos javaslatot találhat a göndör haj gondozására, figyelembe véve annak porozitását 👍. A tesztek részeként közelebbről megvizsgáltuk az Anwen búzacsíra & kakaómaszkot a magas porozitású hajra. Tesztelőink úgy értékelték, hogy ez egy olyan kozmetikum, amely intenzíven ápolja a nagy porozitású hajat, rugalmasabbá, simábbá és fényesebbé teszi. A formulában található búzacsíra és kakaóolaj, valamint a panthenol, a méz és a glicerin megfelelő hidratálást biztosít a hajnak, míg a lanolin erősíti azt 🙂. Sajnos viszont az Anwen maszk szilikonokat tartalmaz és jellegzetes illata van 🧪. A tesztelők panaszkodtak a viszonylag magas árra és a termék hatóanyagainak kis számára is, ezért az Anwen búzacsíra és kakaó maszknak meg kellett elégednie a dobogó utolsó helyével.

Előnyök

Anwen, búzacsíra és kakaó, maszk nagy porozitású hajra

  • szép simító és ragyogó hatás
  • rugalmasságot ad a hajnak
  • sok természetes eredetű összetevő

Hátrányok

Anwen, búzacsíra és kakaó, maszk nagy porozitású hajra

  • a felállás lehetne gazdagabb
  • szilikonokat tartalmaz
  • elég magas ár
  • specifikus, mesterséges illat

Alfaparf, Semi di Lino, Reparative Mask, hajmaszk

Hidratálás 7.5
Táplálkozás 8
Ár 7.6
Hatékonyság 8.6
Állag 8.4
Szag 8.2
Kompozíció 4.1
Átlagos értékelés: 3.75, 457 szavazat

Szerkesztői szöveg:

Az Alfaparf Milano egy jól ismert olasz kozmetikai márka, amely a hajápolásra összpontosít. A Semi di Lino Reparative Mask meglehetősen kozmetikai. Tesztelőink elismerik, hogy az Alfaparf maszk gondoskodik a sérült és törékeny hajról, megvédi a színt a fakulástól, és csökkenti a törést is 👌. A maszk krémes textúrája könnyen és kényelmesen alkalmazható, illata kellemes. A maszk szulfátmentes, vegán és a csomagolás újrahasznosított anyagokból készül. Sajnos nagy hátránya a myristyle alkohol és (kissé kisebb) denaturált alkohol magas tartalma a készítményben 🧪. Ezek kedvezőtlen összetevők, amelyek irritálhatják a fejbőrt, és mind a haj, mind a haj szárazságát okozhatják 😬. Határozottan nem ajánlott érzékeny bőrű emberek számára 😞.

Előnyök

Alfaparf, Semi di Lino, Reparative Mask, hajmaszk

  • csökkenti a haj töredezését
  • jó konzisztencia
  • szép teljesítmény

Hátrányok

Alfaparf, Semi di Lino, Reparative Mask, hajmaszk

  • mirisztin-alkohol és denaturált alkohol a készítményben
  • elég szintetikus összetétel
  • irritálhatja a fejbőrt
  • kiszáríthatja a hajat

Trust My Sister, High Porosity Hair, Emollient Hair Mask, maszk magas porozitású hajra

Hidratálás 7.6
Táplálkozás 7.6
Ár 6.7
Hatékonyság 7.9
Állag 7.8
Szag 6.1
Kompozíció 4.9
Átlagos értékelés: 3.47, 320 szavazat

Szerkesztői szöveg:

A Trust My Sister High Porosity bőrpuhító maszk magas porozitású hajra védelmet és hidratálást nyújt a nehezen ápolható, magas porozitású hajnak. Tesztelőink csoportja szerint a maszk elég hatékonyan lágyítja és simítja a hajszerkezetet, fényes és rugalmas marad, bár ez nem látványos hatás 🤔. A maszk összetétele azonban vitatott kérdés - az optimálisan kiválasztott gyapotmag, szőlőmag, kender és babassu olajok ellenére az összetétel nem értékes. Az izopropil-mirisztát nagy mennyiségben a készítményben és a gyapotmagolajban komedogén hatású lehet, és nem megfelelő hatással lehet a fejbőrre 😬. Érdemes figyelembe venni a Trust My Sister maszk sajátos illatát is, amely nem biztos, hogy mindenkinek megfelel 🤨.

Előnyök

Trust My Sister, High Porosity Hair, Emollient Hair Mask, maszk magas porozitású hajra

  • természetes olajok a készítményben
  • fényes hatás
  • mérsékelt árú

Hátrányok

Trust My Sister, High Porosity Hair, Emollient Hair Mask, maszk magas porozitású hajra

  • gyapotmag hajolaj
  • és a készítményben lévő izopropil-mirisztát erős komedogén hatást fejt ki
  • különleges szag
  • nem túl hatékony működés

Szerző:

Szerző:  Sophie Nagyné - A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban.

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban. A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban. A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban. A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban. A göndör és magas porozitású haj maszkok rangsora – a legjobb maszkok göndör és magas porozitású hajra 2023-ban.
4.08

Átlagos értékelés: 4.08

5762 szavazat

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve









Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.