Milyen szempillaspirált válasszunk? A szerkesztők tesztelik a legjobb szempilla kondicionálókat

Milyen szempillakondicionálót válasszunk?

Dús, erős és hosszabb szempillákról álmodsz - kozmetikus kezelések vagy rücskösök felragasztása nélkül? Szeretné láthatóan javítani a hajának állapotát? Sérült a szempillája és különleges támogatásra szorul? Válasszon egy jó szempilla kondicionálót, és adjon magának földöntúli külsőt mindössze 4 hét alatt!

De melyik termék a legjobb? Szerkesztőink összeállítottak egy rangsort, hogy segítsenek a döntésben. - a a legjobb szempilla kondicionálók a haj növekedéséhez és sűrítéséhez listája. Kíváncsi az eredményekre? Olvasson tovább!


Küldetés: találd meg a legjobb szempilla kondicionálót

Több hetes keresgélés és tesztelés után... megvan a győztes! De mielőtt megismernéd a legjobb szempilla kondicionálót, íme a végső ötös (véletlenszerű sorrendben):

  • Nutridome: Szempilla kondicionáló sűrítő, hosszabbító és erősítő hatással;
  • Long4Lashes: szérum a szempillák növekedésének felgyorsítására;
  • Eleverlash: szempilla kondicionáló;
  • RevitaLash: szempilla kondicionáló Eyelash Conditioner Advanced;
  • Regenerum: regeneráló szempilla szérum;

Ezek a termékek különböző árfekvésű polcokról származnak (néhány tucattól akár néhány száz zlotyig). De vajon a legdrágább a legjobbat jelenti? Hamarosan kiderül...

Miért pont ilyen készítményekre esik a választás? A szerkesztők több tényezőt is figyelembe vettek. Olyan táplálékkiegészítőkről van szó, amelyek mindenekelőtt az online áruházakban és az árösszehasonlító oldalakon magasan értékeltek (4,5-től felfelé terjedő értékelés). Emellett számos pozitív értékeléssel rendelkeznek, és gyakran szerepelnek fórumokon és FB-csoportokban megjelenő ajánlásokban. Ráadásul online (és gyakran a boltban is) megvásárolhatók túl sok probléma nélkül.

.

Ez lehetővé tette a legjobb szempilla kondicionáló kiválasztását. A termékkel kapcsolatos visszajelzések önmagukért beszélnek:

"Az abszolút első a piacon a mi rangsorunk szerint. Egy szempilla kondicionáló fenomenális eredményekkel - már néhány nap után látható a szempillák állapotának javulása és a növekedés első hatásai."


Melyik szempilla kondicionáló a legjobb? Tesztek és szerkesztői vélemények

Melyik szempillaspirál a legjobb?

A rangsor elkészítéséhez elég sok női tesztelőt vontunk be. Ezáltal az eredmények a lehető legmegbízhatóbbak lettek. Mind az öt kondicionálót egymástól függetlenül öt másik lány tesztelte. Miért döntöttünk úgy, hogy így végezzük el a teszteket?

Ezzel kiküszöböltük annak kockázatát, hogy a megfigyelt hatások egy korábbi termék használatával függjenek össze. Azt akartuk, hogy a terméket olyanok használják, akik az előző néhány hónapban nem használtak más kondicionálót.

Azt is akartuk, hogy a terméket olyanok használják, akik az előző néhány hónapban nem használtak más kondicionálót.

A tesztek öt hétig tartottak. Mindegyik készítményt a gyártó utasításai szerint használtuk. Ezen idő elteltével a tesztelők megosztották egymással véleményüket. Hét kategóriában értékelték a kondicionálókat:

  • A szempillák hossza;
  • ár;
  • a szempillák dúsítása;
  • a szempillák mennyiségének növelése;
  • az eredmények eléréséhez szükséges idő;
  • nem okoz irritációt;
  • egyszerű alkalmazás;

Egy kondicionáló minden kategóriában maximum 10 pontot kaphatott (szenzációs). Ezeken a rögzített kritériumokon kívül olyan tényezők, mint például:

  • teljesítmény - mennyi ideig tart egy csomag;
  • összetétel - a természetes anyagok tartalma;
  • a szag vagy annak hiánya;
  • a szemészeti és bőrgyógyászati vizsgálatok eredményei a krém forgalomba hozatalának engedélyezése előtt;

Ez a holisztikus megközelítés azt jelentette, hogy minden egyes terméket hosszan és széles körben értékeltek: nemcsak a hatékonyságot, hanem az ár-érték arányt és a használat biztonságát is figyelembe vették (ami különösen fontos a szemkörnyékre szánt termékek esetében). Az eredmények megleptek minket...


Ez a legjobb szempillaápoló: eredmények


A legjobb szempilla kondicionáló

Melyik szempilla kondicionáló a legjobb? A szerkesztők alaposan utánanéztek! Kiderült, hogy a legjobb szempilla kondicionáló egyesíti a magas hatékonyságot (az első hatások néhány napon belül láthatóak), a viszonylag alacsony árat (néhány tucat zloty) és a magas biztonságot (szükséges tesztek és nincs irritáció).

A legjobb szempilla kondicionáló egyesíti a magas hatékonyságot (az első hatások néhány napon belül láthatóak), a viszonylag alacsony árat (néhány tucat zloty) és a magas biztonságot (szükséges tesztek és nincs irritáció).

A rangsor 1. helyezettje a "szempillák hossza" kategóriában 9,9 pontot kapott, ugyanakkor... 10 pontot. az "ár" kategóriában! Ritkán találni ilyen hatékony terméket, ami egyáltalán nem kerül több száz zlotyba.

A rangsor 1. helyezettje.

Válasszon egy olyan terméket, amely biztonságosan, hatékonyan és gyorsan javítja a haj megjelenését. Vigyázzon a kinézetére!

Szerző:

Szerző: Sophie Nagyné - Melyik szempilla kondicionálót válasszam? | Termekek-ertekelese.hu

Sophie Nagyné

Kategória: Kozmetikumok

Megjegyzés hozzáadása

Az e-mail címed nem lesz közzétéve. A kötelező mezők *-gal vannak jelölve









Adataimat, e-mail címemet és weboldalamat a böngészőben tárolja, hogy az adatokat kitöltsem a következő megjegyzések írásakor.